Start ondersteuning Klantenportaal Contact

Algemeen

Algemeen

Consulting

Wij staan uw IT afdeling bij, en helpen u bij het maken van de beste keuzes. Specifieke IT projecten of het ontwikkelen van de juiste IT visie voor de toekomst? Wij ontwerpen On-premise/Cloud & Hybrid oplossingen voor de KMO en Corporate wereld.

Implementatie

Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van IT oplossingen met projectmatige aanpak. Wij voorzien oplossingen met maximale impact, en minimale downtime bij, en na, implementatie. 360IT werkt zelfstandig of in samenwerking met uw interne IT of partners. Aan u de keuze

Wij werken baanbrekend.
Zowel onze producten als onze knowhow worden continu geïnnoveerd.

Ondersteuning

Wij werken (samen) als first or second line helpdesk voor uw IT dienst of eindgebruiker(s). Door middel van geavanceerde tools kunnen wij efficiënt en snel ingrijpen, remote of on-site. 

Onderhoud

Wij voorzien structureel en dagelijks onderhoud aan uw IT infrastructuur. Hierin geven wij ook pro-actief advies of voeren zelf werken uit.

Algemeen

Innoveer

Onze on-premise oplossingen en eigen cloud beheerde oplossingen zijn het product van de laatste innovaties en ontwikkelingen. Onze klanten krijgen steeds toegang tot ons klantenportaal voor het opvolgen van diensten. communicatie met onze helpdesk of het genereren van rapporten. 

Contacteer ons om uw project te bespreken. Wij en onze partners stellen u de oplossing op maat voor.