Start ondersteuning Klantenportaal Contact

Cyber beveiliging

… en 360IT

In onze huidige maatschappij is cyberbeveiliging inherent geworden aan de technologische omgeving. Wij zien wij dit al lang niet meer als een apart onderdeel. Zowel bij de implementatie van nieuwe oplossingen als in dagelijks onderhoud van bestaande omgevingen, zullen wij altijd beveiligingsgericht adviseren.Professionalisering in beveiligingskennis en –producten is een topprioriteit binnen ons team.

Vulnerability management

Bij vulnerability management gaan wij onze klanten assisteren bij het regelmatig identificeren van potentiële beveiligingsproblemen: foutieve configuraties, zwakke wachtwoorden en softwarefouten worden zo aan het licht gebracht. Wij schatten de mogelijke risico’s in en bieden uw bedrijf oplossingen op maat aan. Dit helpt u voldoen aan de General Data Protection Regulation (GDPR) ‘Security of Processing’.

Cyber beveiliging

Beveiliging en regelgeving

Een netwerk is maar zo veilig als zijn zwakste schakel. Zelfs de nieuwste technologie zal nooit 100% dekking geven. 
Daarom is een goed begrip van de werking, gevaren en regelgeving (Europese GDRP) van belang. Hoe gaat u met beveiliging om? Hoe gaan uw werknemers met beveiliging om? Wat is noodzakelijk om te voldoen aan de eisen? Wij kunnen uw bedrijf hierbij helpen

Remote access oplossingen

Wij verstrekken advies en implementeren veilige/redundante remote access oplossingen voor site-2-site of persoonlijke toegang. Hierbij is een flexibele mix en match mogelijk van technologiëen. IPSec, SSL VPN en integratie met 2 factor authentificatie systemen.